Amoreel gedrag

Zodra ik mijn ervaring (in termen van seks) een vriend vroeg: «En er was zulke orale seks in je leven dat je je nog herinnert?»-«, en dan: in de auto, op snelheid! Dit wordt niet vergeten. » -» Maar zoals al het andere – in een romantische omgeving, met een geliefde vrouw?»-» Dit is duidelijk grappig, maar het gebeurt beter!»En velen zijn hiermee eens.

Alexei (25)

psycholoog
Onlangs zat mijn vriendin met mijn vriendin in een drukke bioscoop. Lil regen op straat en blijkbaar, dus de bioscoop werd verkregen. Naar mijn mening toonde hij wat romantische komedie. Ik begon mijn metgezel te schilderen: «Laten we hierheen gaan, geen film, maar onzin!»In reactie daarop drukte ze me aan en fluisterde:» Ik speel nu «. Hij verwijderde de jas en bedekte hem. Ik wist niet wat ik moest doen: rond mensen en ze was geactiveerd. Maar de emoties heersten in de geest: de indrukken waren voorbeeldig! Ze reikte zeker: we hebben de bioscoop niet verlaten, gingen voor de rest van de sessie zitten met een domme uitdrukking op mijn gezicht, zalig op het scherm. Nu ik elke keer dat de slappe penis wat veroorzaakt het en wat te doen bioscoop voorbijgaat, ben ik opgewonden «.

Alexander (38)

bestuurder
Op het moment van mijn stormjongeren kuste ik vaak meisjes bij de ingang – in deze jaren waren er geen middelen, behalve de input of film. En op de een of andere manier nam ik het meisje mee naar de deur, we stopten op de site en begonnen te kussen. De passie werd elke minuut gedood, maar de derivaten van vreemde geluiden – dan zullen de deur barsten, en dan zal de lift komen. Daarom hebben we besloten om het dak van het huis te beklimmen (er was op dat moment gratis toegang). En het is er, zich bewust zijn van 12. vloeren, ik had de meest memorabele orale seks. Het gevoel van vrijheid plus orgasme maakte dit moment onvergetelijk! Ik wilde schreeuwen: «Ik ben de koning van de wereld!»Maar ik heb beperkt. Ik herinner me deze ervaring nog steeds met een speciaal gevoel. Het is jammer dat zo’n onverwachte en ongebruikelijke kamagra 100 mg niet zo vaak dingen koopt als ik zou willen «.

Ivan (30)

zakenman
Het was in Turkije. Ik ontmoette een meisje-exentiana, ongelooflijk mooi en sexy. Eenmaal ‘s nachts en een verbod op het verkrijgen van administratie, klommen we het zwembad en begonnen te kussen, omdat twee kussen volledig worden geaccepteerd. Na een tijdje verdween het meisje onder water. En toen begon het! Ik begon rond de zijkanten te kijken – plotseling zal iemand op je balkon lijken of langs het zwembad lopen. Maar er was stilte in de buurt en ik ontspande. Vooral omdat mijn gepassioneerde Italiaan wonderen van duiken vertoonde – elke keer dat ze onder water viel, werd ze een goede twee minuten uitgesteld. (Later kwam ik erachter dat het ooit synchroon was.) Ik merk dat het nooit bij mij was! Ik kwam weer thuis op Italië!

Albinas (24)

geluids ingenieur
Permanent in de laatste bus van het winkelcentrum (nabij MKAD) en we gingen naar de snelweg om een ​​privé -verkoper te vangen. De bus van het bedrijf werd vastgehouden in ons beroep (dat passagiers van het winkelcentrum biedt) – hij ging vanuit benzinestations naar het park. Eens in een donkere bus, nerveus en bezorgd dat we geen tijd hebben om te sluiten, begon ik te kussen. De bus was absoluut leeg en we gingen soepel op de achterbank. Haar zenuwen en mijn opwinding veranderden van passie, en traditionele seks was ongemakkelijk. Treviaanse ernst is toegevoegd, iedereen vecht voor een lengte om te zien wat het meisje op zijn knieën doet en het alarm van de buschauffeur in de achterspiegel. De shows zijn echt pittig, maar ook onvergetelijk. «.

Sergey (22)

student
Afgelopen zomer besloten ik en mijn vriendin in het park van de «Damn Circle» te rijden. Ik ben erg hoog voor de hoogte, maar ik stemde ermee in. Zodra we de cabine binnenkwamen, was ik op zoek naar knal. Ik was bang dat hij zelfs in beweging was en zijn ogen sloot, slechts een klap om te zitten. Het meisje probeerde me te verspreiden, ze sprak over de schoonheid die ons omringt. Maar ik kon niets met mezelf doen en ik mompel: «Als we terugkomen?’En hier, zittend met mijn ogen gesloten, voelde ik dat hij mijn shirinkoy zou ontspannen. «Wat ben je aan het doen?»- Ik zie. ‘Ik wil je fobie genezen! Om te ontspannen!’Ik wilde me verzetten, maar ik was zelfs bang om te bewegen. Ik kwam de grond binnen met een compleet andere persoon – een man zonder fobie! De combinatie van angst en seksueel plezier bleek extreem indrukwekkend en genezend te zijn. «.

Alexei (29)

op afstand
Op de een of andere manier besloten mijn vrouw en ik om naar Sochi te gaan. Ze had ook geen rijbewijs en ik moest mezelf de hele tijd beheersen. Ergens na Rostov-on-Don begon ik mijn neus te pellen. Ik wilde ondraaglijk slapen. De vrouw vermaakte me toen ze – ze zong liedjes en grappen . Na de tiende kop koffie aan de volgende kant van de weg, probeerden we het opnieuw op de weg. Maar het koffie -effect bleek kort te zijn. Het meest irritante is dat er nog maar honderd kilometer op de bestemming overbleef, dus het was stom om te overnachten. En toen kwam de vrouw met een geweldige manier om de aandacht af te leiden van de slaap – gevraagd om aan de zijkant van de zijlijn te parkeren en maakte me een hormonale schok. Verrassend, maar thuis na seks, klon ik in slaap, en toen, integendeel, ben ik onmiddellijk grootgebracht. Ik herinner me deze reis vaak – ik had geen betere orale seks!

Yuri (27)

Logistiek
Ik heb ooit een meisje ontmoet dat graag deelnam aan orale seks. We deden het in een taxi, in het park, in de bioscoop en in het bos. En elke dergelijke ervaring was voor mij onvergetelijk. Maar niet alleen omdat dit allemaal in extreme situaties gebeurde. Zelfs toen we thuiskwamen, was seks nog steeds indrukwekkend. Het feit is dat hij seks heeft met veel plezier en divergentie! Het leek klaar om me op te eten. Het is moeilijk voor mij om zoiets als een onvergetelijke ervaring toe te wijzen die de hele tijd met hem doorbracht, en in mijn leven is er betere orale seks!»

Roman (32)

zakenman
Mijn meest memorabele mondelinge indrukken vonden plaats in een zeer kruidige omgeving – in het toilet van vliegtuig. Omdat ik net hoorde wat er zou gebeuren. Gevoelens, tegenstrijdig: ten eerste, gesloten, ten tweede, het is angstaanjagend dat ze hetzelfde toilet hebben gevangen, derde! Maar ten vierde, dit alles maakt niet uit wanneer zo’n proces! De rest van de vlucht scrolde een foto van wat er in mijn hoofd gebeurde. Ik hoorde dat er zelfs Aerox Club is, ik weet gewoon niet of ze maar één keer zijn gebeurd «.

Paul (22)

PR manager
Het was zo onverwacht: bij een van de bedrijfsevenementen die plaatsvonden in een klein restaurant, kwam mijn baas naar me toe en vroeg om uit te gaan met frisse lucht. Zeg dat ik verrast was – zeg niets. Eerder was onze communicatie beperkt tot droge zinnen, en het was ouder dan ik. We gingen naar de straat. Ze pakte mijn hand en leidde me in het gat tussen de huizen. Zodra we in ondoordringbare duisternis waren, drukte ze me scherp op de muur en begon me te kussen. Na nog een minuut zette ze me al op een bord. Ik werd ingevoegd zonder te weten hoe ik moest antwoorden. Maar ze werkte blijkbaar niet. De volgende dag gedroeg ze zich alsof er niets was gebeurd. En dit is begrijpelijk – het is onwaarschijnlijk dat het een relatie tussen ons heeft. Maar sindsdien kijk ik er anders naar. Ik denk dat ik een beetje verliefd ben geworden «.

Vadim (28)

manager
Ik zal deze mondelinge seks nooit vergeten! En allemaal omdat het vijf uur duurde! Mijn vriendin liet me niet bijna de hele nacht slapen. Ze kwam in het tempo en stopte toen bijna, hij was volledig verdeeld over haar sigaret, maar ging toen verder met meer passie. Ik viel in een soort verblijf in een trance -staat. En de volgende dag voelde hij zich als een zombie, hoewel de meest tevreden ter wereld. Je zou het vergeten?"

Vladimir (24)

artiest
Zodra de stad met een vriend was gepasseerd. Aan de kust van het meer voor een lange tijd en zorgvuldig gekust. Toen hield hij van liefde. Plots bleek de politieman dicht bij ons te zijn. We sprongen als geschraapt. Hij meldde ons voor een lange tijd voor obsceen gedrag, maar om de een of andere reden eindigde hij niet eens, hij werd zo plotseling verwijderd als hij leek. Het meisje kwam naar zichzelf om het begin te voltooien, maar in het «korte» programma – beperk alleen orale seks. Deze vijf minuten van angst (ik was zo dat vanwege de boom nu de wet weer opviel), en tegelijkertijd werd het plezier onvergetelijk voor mij. Ik heb nog nooit zoveel plezier ontvangen van orale seks!»

Auteur

Geen van de mannen met wie ik heb geïnterviewd, maakte thuis geen seks op een comfortabel bed. Het komt naar buiten, het maakt niet uit voor hen, het gebeurde ‘s ochtends of’ s avonds, of een partner die een partner trok naar seksueel ondergoed en een epilatie heeft gemaakt. Veel waardevoller voor hun eigen duidelijke ervaringen van mannen. Dus er is één conclusie: je wilt dat de meest memorabele orale seks in het leven van je man seks met je is, wees niet bang om te experimenteren! C

Happy Miles

Mile High Club of «Avianex Fanc Club", Het was lang geleden. De oprichter van zijn vader verandert Louurenz Sperry, de uitvinder van de stuurautomaat. Er wordt gezegd dat hij in november 1916 aan boord van zichzelf hield, hij werd met hem bestuurd door het vliegtuig, dat momenteel boven de staat New York was. Als gevolg hiervan viel het vliegtuig in het water, gelukkig stierf niemand.
Eind 2006. Het nieuws over een krant over de hele wereld werd gearresteerd, gearresteerd vóór de weigering om te stoppen met vrijen aan boord van het vliegtuig, ondanks de eisen van bemanningsleden. En in februari 2007. Lisa Robertson, Stewardess Australian Australian Airlines Qantas, werd uitgebracht tijdens Darwin’s vlucht in Bombay in het Business Class -toilet was seks met acteur Ralphem Fains. Het meisje ontkende aanvankelijk de aantijgingen, maar toen bekend in de klas "hemels" Seks in een interview voor de British Daily Mail -krant.

Hier is zo rekenkunde

Duitse wetenschapper Rolf Degen (Rolf Degen) rekende op wie vrouwen van seks voor zes trok (!) Keer minder plezier dan mannen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *